Lasīšanas laiks: < 1 min
2.maijā ikviens viesis aicināts uz gardēžu vakariņām vācu gaumē Dikļu pils Lielajā zālē. Pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 5 kārtu ēdienkarti, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Dikļu pilī.
Izmeklētus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīnu Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās vācu melodiju dzīvais skanējums.
3.maijā pils restorānā būs pieejama 4 kārtu ēdienkarte, kur galvenā loma atvēlēta sparģeļiem dažādās variācijās.
Izcilam garšas baudījumam tiks piedāvāti vīnziņa Sylvio Abrata rekomendētie vīni, kas īpaši piemeklēti katram no ēdieniem.
Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un fon Rozenu aura. Ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti.
Plašāka informācija un īpašie piedāvājumi: www.diklupils.lv.