Valmieras Ziņas

Sparģeļu un Vācijas vīnu dienas Dikļu pilī

Lasīšanas laiks: < 1 min

2.maijā ikviens viesis aicināts uz gardēžu vakariņām vācu gaumē Dikļu pils Lielajā zālē. Pils šefpavārs Jānis Siliņš piedāvās īpaši veidotu 5 kārtu ēdienkarti, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Dikļu pilī.

Izmeklētus Vācijas vīnus prezentēs Hanzas Vīnu Galerijas saimnieks Sylvio Abrats. Pazīstamais vācu vīnzinis iepazīstinās viesus ar Vācijas vīnu kultūru un to teicamo saderību ar ēdienu. Vakara īpašo noskaņu bagātinās vācu melodiju dzīvais skanējums.

3.maijā pils restorānā būs pieejama 4 kārtu ēdienkarte, kur galvenā loma atvēlēta sparģeļiem dažādās variācijās.

Izcilam garšas baudījumam tiks piedāvāti vīnziņa Sylvio Abrata rekomendētie vīni, kas īpaši piemeklēti katram no ēdieniem.

Dikļu pils vēsture izsenis ir cieši saistīta ar Vāciju, muižā jūtama vēsturisko saimnieku baronu fon Volfu, fon Tīzenhauzenu un fon Rozenu aura. Ik gadu maijā, sparģeļu laikā, Dikļu pils aicina viesus iepazīt Vācijas kultūru, nobaudīt izcilus vīnus un izgaršot pavasara delikatesei – sparģeļiem – veltīto ēdienkarti.

Plašāka informācija un īpašie piedāvājumi: www.diklupils.lv.

Aktuālais jautājums

Cik šogad plāno tērēt Ziemassvētku dāvanām?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri