Valmieras Ziņas

Kokmuižas svētkos – meistarstiķi šefpavāru vadībā

Lasīšanas laiks: < 1 min

Sendienās Kokmuižā saimniekoja ar vērienu. Uz vietas tika sarūpēts viss nepieciešamais gan ikdienas galdam, gan smalkām riktēm. Kokmuižas svētkos, kas norisināsies 9. septembrī, aicinām baudīt arī šefpavāru un kulināru īpašu piedāvājumu no plkst. 10.00 Kokmuižas pils teritorijā, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Šefpavāri Mārtiņš Sirmais un Jānis Siliņš piedāvās pēc senām receptēm tapušus trīs veidu pončikus – ar meža sēnēm, ķiršu pildījumu un gaļu. Turklāt Mārtiņš Sirmais aicina pieteikties pončiku ātrēšanas sacensībām, elektroniski pieteikumu aizpildot šeit.

Restorāna “Promenāde – garda vieta” šefpavārs Mārcis Kalniņš vasarā saimnieko Kokmuižā, tāpēc svētkos  aicinās nobaudīt cūkas šmori ar grūbām, pupām un bekonu.

Savukārt gardas riktes no “Tā pirmā pavāru grāmata 414 senas receptes no 18. gadsimta” pasniegs seno ēdienu recepšu pieradinātājas Indra Vīlistere un Indra Bērziņa, gatavojot 300. rikti – vārītus zemesābolus un 367. rikti – rīšu košķeni.

9. septembrī Kocēnos norisināsies IX Kokmuižas svētki, aicinot izbaudīt muižas svētku gaisotni, lustēties, satikties, izzināt un iedvesmoties. Plašāka Kokmuižas svētku programma šeit.

SIA “Valmieras Olimpiskais centrs” Viesnīca „Sports Hotel” aicina pievienoties savai komandai  BROKASTU VIESMĪLI uz noteiktu laiku līdz 31.08.2025. Galvenās prasības klandidātiem: augsta atbildības izjūta un precizitāte darbā; uzturēt tīru un kārtīgu darba vidi un aprīkojumu; higiēnas un paškontroles normu ievērošana un to kontrolēšana; spēja patstāvīgi plānot savu darba laiku; labas latviešu valodas zināšanas; pieredze līdzīgā amatā tiks uzskatīta par priekšrocību. Amata apraksts: plānot un organizēt viesu apkalpošanu brokastīs; organizēt pasūtījumu izpildi; pagatavot un sagatavot brokastu produkciju; nodarboties ar viesu uzņemšanu; pasūtīt produktus un citus materiālus, kontrolēt to izlietošanu un uzgalbāšanu; piedalīties saimniecības struktūrvienības darba organizēšanā; brokastu zāles un virtuves sagatavošana brokastīm. Piedāvājam: pilnas slodzes darbu; draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu; stabilu atalgojumu un sociālās garantijas; atalgojums: stundas tarifa likme pārbaudes laikā 4,65 EUR/h, pēc pābaudes laika 5.00 EUR/h (pirms nodokļu nomaksas); summēto darba laiku, darbu maiņās (06.00-14.30); dažāda veida “bonusus” pēc pārbaudes laika; darba vieta: viesnīca "Sports Hotel", Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras novads. Pieteikuma vēstuli un CV lūdzam sūtīt uz e-pastu – egita.kise@sportshotel.lv līdz 30.04.2025. Tiks izskatīti tikai tie pieteikumi, kuros būs gan CV, gan motivācijas (pieteikuma) vēstule. Informācija par piedāvāto amatu pa tālruni +371 25464433 Kontaktpersona Egita Ķīse, Informācija par viesnīcu www.sportshotel.lv Pretendentu iesūtītie dokumenti un personas dati, uz vakances laiku un noteiktu laiku pēc norādītā termiņa beigām, pārziņa leģitīmo interešu ietvaros tiks uzglabāti pārziņa lietvedībā. Iesniedzot savu pieteikumu, Jūs piekrītat savu personas datu apstrādei norādītās vakances pretendentu izvērtēšanas un atlases procesā un saziņai ar Jums. Nosūtītajos dokumentos lūgums neiekļaut sensitīvus (īpašās kategorijas) personas datus. Savu piekrišanu datu apstrādei norādītajiem mērķiem varat atsaukt jebkurā laikā, sazinoties ar pārzini. Pārzinis garantē nenodot pretendenta personas datus trešajām personām, bez pretendenta rakstveida saskaņojuma. Pārzinis SIA “Valmieras Olimpiskais centrs”, reģistrācijas Nr. 54103025871, adrese: Čempionu iela 2, Valmiera, Valmieras novads, LV-4201. Profesija: VIESMĪLIS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Vaidavas iela 15, Valmiera, Valmieras nov. Darba laika veids: Summētais darba laiks Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Ēdināšana / Pārtikas rūpniecība Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2025-04-30 Kontaktpersona: Egita Ķīse

Mūsu partneri