Valmieras Ziņas

Fotorecepte: Pildītas kabaču laiviņas

Lasīšanas laiks: 2 min

ll_213118038Pārgriež kabačus gareniski uz pusēm. Ja tiem ir lielas un cietas sēklas, izgrebj viduci.

ll_213118056Iepilda kabačos kotlešu masu, kas sajaukta ar vārītiem rīsiem, un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī 200 grādu temperatūrā apmēram 30 minūtes. Tikmēr sakapā zaļumus, sarīvē sieru un sagriež tomātus šķēlītēs.

ll_213118078Pagatavo mērci un uzlej uz apceptajiem pildītajiem kabačiem, uzliek tomātus. Liek cepties vēl 10 minūtes. 

ll_213118092Izņem no cepeškrāsns un apber pildītos kabačus ar rīvēto sieru. Liek cepties uz dažām minūtēm, līdz siers izkūst.

ll_213118116LPirms pasniegšanas izrotā ar zaļumiem. Labu apetīti!

Ja arī Tu zini kādu garšīgu recepti, atsūti uz redakcija@valmieraszinas.lv, un mēs to publicēsim!

Aktuālais jautājums

Vai 2025. gads Jums būs veiksmīgāks par 2024. gadu?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri