Lasīšanas laiks: 2 min
Var piekrist, ka svaigs lasis garšo vislabāk. Taču ir daudz un dažādas receptes, kā pagatavot šo vērtīgo un garšīgo zivi, lai dažādotu savas maltītes. Šajā receptē ietērpsim lasi “mundierī”.
Svaigu lasi nokaisa ar sāli, cukuru un citronu, mazliet apcep cepeškrāsnīSaputo olas, pieliek majonēzi vai krējumu, (variācijas), sagriež dilles un ķiplokus un sarīvē sieruIegūto masu uzklāj lasim un vienmērīgi izlīdzinaLiek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 10 – 15 minūtes.vēl var uzbērt dilles un sieru – smukumampiedevās klāt gardie redīsi ar dillēm…un ledussalāti. Labu ēstgribu!!!
Ja arī Tu zini kādu garšīgu recepti, atsūti uz redakcija@valmieraszinas.lv!