Lasīšanas laiks: 2 min
Var piekrist, ka svaigs lasis garšo vislabāk. Taču ir daudz un dažādas receptes, kā pagatavot šo vērtīgo un garšīgo zivi, lai dažādotu savas maltītes. Šajā receptē ietērpsim lasi “mundierī”.
Svaigu lasi nokaisa ar sāli, cukuru un citronu, mazliet apcep cepeškrāsnī
Saputo olas, pieliek majonēzi vai krējumu, (variācijas), sagriež dilles un ķiplokus un sarīvē sieru
Iegūto masu uzklāj lasim un vienmērīgi izlīdzina
Liek cepties cepeškrāsnī 200 grādos 10 – 15 minūtes.
vēl var uzbērt dilles un sieru – smukumam
piedevās klāt gardie redīsi ar dillēm…
un ledussalāti.
Labu ēstgribu!!!
Ja arī Tu zini kādu garšīgu recepti, atsūti uz redakcija@valmieraszinas.lv!