Valmieras Ziņas

Fotorecepte: Garda uzkoda – žāvēta vistas fileja ar marinētām beciņām

Lasīšanas laiks: < 1 min

Bekas ir kārums, ko var baudīt dažādos veidos, gatavojot sēņu mērci, vārot zupu, pievienot salātiem un uzkodām. 

Lai šis gardums būtu pieejams ne tikai rudenī, bekas var sasaldēt, kaltēt, salīt, marinēt un sterilizēt. Piedāvājam jums marinādes recepti, kā arī ideju, kā ātri pagatavot gardu uzkodu, izmantojot marinētas bekas.

Marinētas bekas

Gatavošanas laiks: 1 stunda

Sastāvdaļas

  • Viens kg bekas
  • Puse litra ūdens
  • Divi sīpoli
  • Viena ēdamkarote sāls
  • Puse ēdamkarotes cukura
  • Trīs smaržīgie pipari
  • Viena ķiploka daiviņa
  • Septiņas ēdamkarotes 9% etiķa 

Gatavošana

Sēnes novāra sālsūdenī apmēram 15 minūtes, noputo, nolej un noskalo aukstā tekošā ūdeni, notecina. Uzvāra marinādi, pieliek sēnes, pavāra un liek burkās.

Žāvēta vistas fileja ar marinētām beciņām

ll_235653814 (1)

Aktuālais jautājums

Vai 2025. gads Jums būs veiksmīgāks par 2024. gadu?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

Mūsu partneri