Valmieras Ziņas

Ziemassvētku dāvanām izvēlies Valmieras novada mājražotāju piedāvājumu

Lasīšanas laiks: 4 min

Drīz pie durvīm klauvēs Ziemassvētki – gaismas atgriešanās, prieka, smaržu, garšu un dāvanu laiks. Lai atvieglotu rūpes par dāvanu iegādi, aicinām tās iegādāties pie Valmieras novada mājražotājiem! Piedāvājums ir gana bagātīgs. Gardie ražojumi noderēs arī Ziemassvētku mielasta galdam.

Valmieras novadā darbojas vairāk nekā 200 mājražotāju, kuru ražotā produkcija ir ar lielu pievienoto vērtību – radīta no ekoloģiskām sastāvdaļām, godalgota Riga Food izstādēs un lepojas ar Novada Garša medaļām. Mūsu mājražotāji ir izcilu garšu un kvalitātes meistari – gan radot jaunus produktus, gan saglabājot mūsu senču atstātā mantojuma receptes, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Gailīte.

Ziemassvētku dāvanām lieliski noderēs gardie ievārījumi, sīrupi, sulas, nektāri un karstie dzērieni, ko iespējams iegādāties dažādos dāvanu komplektos vai sakomplektēt pēc pircēja izvēles. Dāvināšanai un svētku galdam mājražotāji piedāvā vīnus, ko iespējams iegādāties arī dāvanu komplektos kopā ar vietējo ražotāju gardumiem, kā arī citus alkoholiskos dzērienus – liķierus, vermutus, karstvīnus. Bagātīgs ir zāļu tēju piedāvājums un ārstniecības augi dažādos maisījumos. Noteikti noderēs gardie un veselīgie smiltsērkšķu produkti. Garos ziemas vakarus īsinot lieliski noderēs liofilizēti krispi, dārzeņu, čipsi, sukādes, medus.

Gatavojot Ziemassvētku cepešus un ēdienus svētku galdam, būs nepieciešamas garšvielas un garšvielu maisījumi, kaltēti dārzeņi. Svētku garšām dažādību piedos dažādi pesto varianti – klasiskais vai vegānais bazilika, kaltētu tomātu pesto, asā zoste “TOMZO” vai karamelizēti sīpoli un baklažāni. To visu var iegādāties arī dāvanām – sakomplektētus dažādos variantos kopā ar vietējiem gardumiem. Un kāpēc gan Ziemassvētkos nenogaršot kaut ko eksotiskāku? Piemēram japāņu rīsu kūciņas MOCHI ar dažādiem ogu un augļu pildījumiem, kuras var iegādāties kafejnīcā “Jautrais ledus” Rīgas ielā 58, Valmierā.

Valmieras novads ir bagāts ar šuvējām, audējām, adītājām. Arī šie izstrādājumi noderēs Ziemassvētku dāvanām – Vidzemes ziedainās jostas, dažāda izmēra paklāji, kokvilnas trauku paliktņi, cepures ar izšuvumiem, auduma iepirkumu somas, drēbītes, rotaļlietas un aksesuāri mazuļiem.

Labsajūtai un harmonijai, kā arī svētku noskaņas radīšanai iegādājieties vietējo ražotāju vaska sveces, aromātiskās un dekoratīvās sveces. Gan dāvināšanai gan lietošanai noderēs smaržīgas ziepes, ziedes veselībai un krēmi skaistumam no 100 % dabīgām izejvielām, sasaiņoti dāvanu kastītēs.

Lai iegādātos visu iepriekšminēto un vēl daudz citus vietējos ražojumus, jādodas uz tirdziņiem! Mājražotājus pirms Ziemassvētkiem satiksiet tirdziņos – 3. decembrī pirmās Adventes tirdziņā Mazsalacā, 9. decembrī Ziemassvētku tirdziņā pie Valmieras Kultūras centra, 10. decembrī Ziemassvētku andelē Naukšēnos, 16. decembrī Gardu Muti tirdziņā Valmiermuižā un Alvīnes tirdziņā Strenčos, 17. decembrī Rūjienas kultūras centrā, kā arī REKO  tirdziņos ik ceturtdienu Valmieras tirgū. Valmieras novada mājražotāju produkciju var atrast arī Facebook un Instagram platformās, kā arī rakstot un zvanot privāti.

Bet, lai labāk iepazītu ražoto produkciju, decembrī mājražotāji piedāvā arī degustācijas un meistarklases. 2. decembrī Berga Vīns aicina apmeklēt meistarklasi “Cits adventes vainags un vīns”, bet 15. decembrī  Zilākalna kultūrvēstures un apmeklētāju centrā “ZTornis” notiks Raganiņas Rijas vadītā priežu ziedes gatavošanas meistarklase. Vaidavas pagasta “Silkalnu” saimniece Zeltīte Kaviere piedāvā dāvanu kartes meistarklasēm: “FitoEtno pastaiga “Silkalnos”” vai pircēja izvēlētā vietā, “Zeltītes Zāļu Zintis” vai “Katram savu zāļu tēju”.

Ziemassvētku svinēšanai AS “Latvijas valsts meži” ik gadu atļauj nocirst vienu eglīti savas mājas rotāšanai. To atļauts cirst meža ceļu un grāvju malās, uz stigām, zem elektrolīnijām vai pieaugušā mežā zem lieliem kokiem. Taču tiem, kam nav iespēja to izdarīt pašiem, piedāvājam eglīšu tirdzniecību Valmierā no 4.-23. decembrim katru dienu no plkst. 8.00-19.00 pie SIA “Liepkalni” ceptuves – veikala, Mazā stacijas ielā 1, tālrunis saziņai 29904995 (Kristīne). No 8. – 24. decembrim no plkst. 10.00 līdz plkst.20.00 Fabrikas ielā 2, Valmierā (pie Rimi veikala) un

Rīgas ielā 74, Valmierā (pie Rimi veikala). No 15.- 21. decembrim no plkst. 11.00 līdz plkst.19.00 savu eglīti varēs iegādāties Diakonāta ielā 6, Valmierā (pie restorāna Akustika).

Lai radošs, bagātīgs, priecīgs Ziemassvētku gaidīšanas un dāvanu sarūpēšanas laiks un gandarījums par dāvināšanas prieku Ziemassvētkos!

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SAS "Manpower Lit" filiāle "Manpower Lit" darbā iekārtošanās pakalpojumu sniedzējs IQOS Latvija aicina darbā Reģionālo konsultantu/-i Valmierā(uz noteiktu laiku) Ja Tev piemīt: Vēlme uzrunāt un apkalpot klientus, rast vispiemērotākos risinājumus Vēlme prezentēt IQOS produkciju Pozitīva attieksme, drosme un neatlaidība darbā ar klientiem Interese par uzņēmuma produktiem, nozares tirgus tendencēm un klientu atsauksmēm Spēja strādāt komandā, vēlme mācīties un attīstīties Precizitāte un atbildība Prasme būt aktīvam un uz rezultātu orientētam Labas latviešu valodas un komunikācijas prasmes Labas iemaņas darbā ar datoru un MS Office Iepriekšēja pieredze pārdošanas un klientu apkalpošanas jomā (vēlama) B kategorijas autovadītāja apliecība (vēlama) Mēs piedāvājam: Kļūt par plaši pazīstama inovatīva produkta ekspertu Pozitīvu darba vidi un saliedētu komandu, komandas veidošanas pasākumus Elastīgu darba grafiku Izaugsmes iespējas Ievadapmācības un iespēju regulāri papildināt zināšanas par produktiem Atalgojumu: stundas likmi 9.50 EUR pirms nodokļu nomaksas, piemaksas atbilstoši darba rezultātiem Mobilu darba vietu Valmierā un Valmieras apkārtnē, kā arī iespējami komandējumi Latvijā Piesakies šeit: https://directch.com/RomaFrontEnd?id=cda89a8a-c428-420e-be60-90b566df124e&source=Cits Tālrunis uzziņām: 67852920 e-pasts: riga@manpower.lv Profesija: KONSULTANTS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Pakalpojumi Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-10-05 Kontaktpersona: riga@manpower.lv

Pievienojies mūsu komandai! Valmieras 5.vidusskola (turpmāk – Iestāde) aicina darbā apkopēju (1,0 likmes 40 stundas nedēļā). Darba vietas adrese: Raiņa iela 3, Valmiera, Valmieras novads. Ja Tev ir vēlme: • uzturēt un rūpēties par Iestādes tīrību un kārtību; • uzkopt ar rokām Iestādes telpas (gaiteņi, tualetes, darba kabineti u.c.) saskaņā ar higiēnas prasībām un telpu uzkopšanas plānu; • mazgāt grīdas, stiklotas virsmas, mazgāt logus un to rāmjus, palodzes, slaucīt putekļus no dažādām virsmām, apkopt telpaugus; • iztukšot atkritumu tvertnes; un ja Tev ir: • vispārējā vidējā izglītība vai profesionālā izglītība; • valsts valodas prasme atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām; • kompetences: augsta pienākuma apziņa; pozitīva un atbildīga attieksme pret darbu; spēja patstāvīgi un rūpīgi strādāt; augsta saskarsmes kultūra; mēs piedāvājam: • atalgojumu 700 EUR mēnesī pirms nodokļu nomaksas; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu, estētisku un sakārtotu darba vidi; • atsaucīgu kolektīvu. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju gaidīsim līdz 2024.gada 20.septembrim e-pastā:v5vadm@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 64222443, 28607167. Informējam, ka Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu, atbilstoši fizisko datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: APKOPĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darbības joma: Valsts pārvalde Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-09-20 Kontaktpersona: v5vadm@valmiera.edu.lv 64222443

SIA „Firma Madara’89”- viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas, pārtikas mazumtirdzniecībā piedāvā darbu MAIŅAS VADĪTĀJAM ( - ai) veikalā „top!” Strenčos, Valkas ielā 2. Galvenie darba pienākumi: • Pārtikas un nepārtikas preču tirdzniecība; • Preču pieņemšana, pasūtīšana, uzskaite, izvietošana tirdzniecības zālē; • Preču realizācijas termiņu, marķējuma, kvalitātes, uzglabāšanas apstākļu un atbilstošas temperatūras kontrole; • Veikala darba organizēšana. Prasības kandidātiem: • Vidējā vai vidējā speciālā izglītība; • Pieredze pārtikas tirdzniecībā; • Datorzināšanas (MS Office); • Pārzināt tirdzniecību reglamentējošos dokumentus; • Organizatora spējas; • Precizitāte, augsta atbildības sajūta. Piedāvājam: • Veselības apdrošināšana; • Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • Svētku dāvanas; • Atmaksātus papildatvaļinājumus; • Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • Mūsdienīgu darba vidi; • Darba alga no EUR 820-1000 (bruto); • Darba laiks maiņās no plkst. 8.00-22.00. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv, ar norādi – maiņas vadītājs STRENČOS vai pieteikties personīgi,vai WhatsApp tel.nr. +371 29 906 049. Profesija: VECĀKAIS PĀRDEVĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Valkas iela 2, Strenči, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-09-20 Kontaktpersona: CV sūtīt: cv@madara89.lv vai WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. 29906049 Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri