Valmieras Ziņas

Valmieras novadā pieejamas higiēnas telpas

Lasīšanas laiks: 3 min

Valmieras novada iedzīvotājiem, kuri saskaras ar grūtībām nodrošināt personīgo higiēnu mājas apstākļos, ir iespējams nomazgāties un izmazgāt veļu kādā no Valmieras novadā esošajām higiēnas telpām – Burtnieku, Rūjienas, Brenguļu, Kauguru un Trikātas apvienībās, portālu “Valmieras Ziņas” informēja Valmieras novada pašvaldības Zīmolvedības un sabiedrisko attiecību nodaļas komunikācijas un sabiedrisko attiecību speciāliste Inta Heidemane.

Pakalpojumus ir tiesīgas saņemt personas, kuras atzītas par trūcīgām vai maznodrošinātām, kuras saņem aprūpes mājas pakalpojumu un kuras nonākušas krīzes situācijā. Lai gan pakalpojumi ir par maksu, ir iedzīvotāju kategorijas, kam izmaksas tiek apmaksātas. 100% atlaidi iespējams saņemt daudzbērnu, trūcīgu ģimeņu nepilngadīgajiem bērniem, I un II grupas invalīdiem ar Valmieras novada pašvaldības sociālā darbinieka nosūtījumu.

Jeru pagastā higiēnas telpa darbojas Jeru bijušās skolas ēkā (Valmieras novads, Jeru pagasts, Endzele). Iedzīvotājiem tur iespējams nomazgāties un izmazgāt veļu. Pieejamas četras dušas – divas vīriešu un divas sieviešu. Veļas mašīnām ir žāvēšanas funkcija.

Jeru pagasta saimniecības vadītāja Indra Celmiņa stāsta: “Vecākiem cilvēkiem ir nepieciešams palīdzēt nokļūt līdz telpām. Veļas mazgāšanas pakalpojumus izmanto ne tikai Jeru pagasta iedzīvotāji, iespēju robežās palīdzam veļu atvest no Rūjienas un aizvest atpakaļ. Vasaras mēnešos ūdeni uzsilda ar saules baterijām, bet vēsākā laikā mēs ūdeni sildām, kurinot katlu. Tāpēc dušas izmantošana ir noteikti iepriekš jāsaskaņo.”

Higiēnas telpa atvērta katru darba dienu no plkst. 8.00 līdz 17.00. Pakopojuma saņemšanai iepriekš jāpiesakās, zvanot pa tālruni 28686568 vai 64263518.

Lodes pagastā pakalpojumi pieejami centrā “Lieplejas” (Valmieras novads, Lodes pagasts, Lode). Ir iespējams nomazgāties, izmazgāt un izžāvēt veļu. Ir izbūvēta uzbrauktuve ratiņkrēslam. Higiēnas telpas darba laiks – pirmdienās, otrdienās no plkst. 8.00 līdz 16.00. Ceturtdienās no plkst. 8.00 līdz 16.00. Pirms apmeklējuma iedzīvotājiem vēlams pieteikties, zvanot pa tālruni 28362011.

Ēveles pagasta “Ozolgatvēs 14” pieejama veļas mašīna, žāvētājs un duša. Darba laiks – darba dienās no plkst. 9.00 līdz 14.00. Telpa atrodas 1.5 stāvā – nav izbūvēta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Pieteikšanās, zvanot pa tālruni 26568589.

Vecates pagasta kultūras centrā (Valmieras novads, Vecates pagasts, Vecate) iespējams nomazgāties, izmazgāt un izgludināt veļu. Ir izbūvēta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Darba laiks – darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00. Pietikšanās, zvanot pa tālruni 26568589.

Burtnieku pagastā, Jaunatnes ielā 15 higiēnas telpā iespējams nomazgāties, izmazgāt un izgludināt veļu. Darba laiks – otrdienās no plkst. 15.00 līdz 18.00, piektdienās no plkst. 15.00 līdz 18.00. Ir izbūvēta vides pieejamība cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Nav nepieciešams iepriekš sazināties. Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālruni 66954907.

Higiēnas telpa Trikātā atrodas Nākotnes ielā 2. Telpā izbūvēta viena duša un pieejama viena veļas mašīna. Darba laiks – darba dienās no plkst. 9.00 līdz 15.00. Nav nepieciešams iepriekš sazināties. Neskaidrību gadījumā lūdzam zvanīt pa tālruni 66954810.      

Higiēnas telpās Ipiķu pagasta “Papardēs” ir viena duša pirmajā stāvā, kura pieejama arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Pakalpojumi pieejami darba dienās, darba laikā. Pieteikt pakalpojumu aicinām, zvanot pa tālruni 25734145.

Brenguļos sporta un kultūras centā “Kaimiņi” ir izbūvēta higiēnas telpa. Ir veļas mašīna un duša, invalīdiem izbūvēta uzbrauktuve. Darba laiks – pirmdien no plkst. 8.00 līdz 18.00, no otrdienas līdz ceturtdienai – no plkst. 8.00 līdz 17.00, piektdien – no plkst. 8.00 līdz 16.00. Pieteikties aicinām Brenguļu, Kauguru un Trikātas apvienības pārvaldē (kontaktinformācija šeit). 

Mūrmuižā higiēnas telpa atrodas centrā “Mūri 2”. Ir veļas mašīna un duša, uzbrauktuve ratiņkrēslam. Darba laiks – pirmdien no plkst. 8.00 līdz 18.00, no otrdienas līdz ceturtdienai – no plkst. 8.00 līdz 17.00, piektdien – no plkst. 8.00 līdz 16.00. Pieteikties aicinām, zvanot pa tālruņa numuru 26118898.

Ievērībai! Katram apmeklētājam nepieciešams ņemt līdzi savas higiēnas preces (šampūns, veļas pulveris u.c.).

Aktuālais jautājums

Kas, jūsuprāt, ir Valmieras sports nr.1?

Paldies par balsojumu
Jūs jau esat nobalsojis!
Lūdzu izvēlieties variantu!

Piedalies satura veidošanā

Tavā apkārtnē ir noticis kas interesants? Vēlies, lai mēs par to uzrakstām?

Iesūti, un mēs to publicēsim!

iesūtīt rakstu

SAS "Manpower Lit" filiāle "Manpower Lit" darbā iekārtošanās pakalpojumu sniedzējs IQOS Latvija aicina darbā Reģionālo konsultantu/-i Valmierā(uz noteiktu laiku) Ja Tev piemīt: Vēlme uzrunāt un apkalpot klientus, rast vispiemērotākos risinājumus Vēlme prezentēt IQOS produkciju Pozitīva attieksme, drosme un neatlaidība darbā ar klientiem Interese par uzņēmuma produktiem, nozares tirgus tendencēm un klientu atsauksmēm Spēja strādāt komandā, vēlme mācīties un attīstīties Precizitāte un atbildība Prasme būt aktīvam un uz rezultātu orientētam Labas latviešu valodas un komunikācijas prasmes Labas iemaņas darbā ar datoru un MS Office Iepriekšēja pieredze pārdošanas un klientu apkalpošanas jomā (vēlama) B kategorijas autovadītāja apliecība (vēlama) Mēs piedāvājam: Kļūt par plaši pazīstama inovatīva produkta ekspertu Pozitīvu darba vidi un saliedētu komandu, komandas veidošanas pasākumus Elastīgu darba grafiku Izaugsmes iespējas Ievadapmācības un iespēju regulāri papildināt zināšanas par produktiem Atalgojumu: stundas likmi 9.50 EUR pirms nodokļu nomaksas, piemaksas atbilstoši darba rezultātiem Mobilu darba vietu Valmierā un Valmieras apkārtnē, kā arī iespējami komandējumi Latvijā Piesakies šeit: https://directch.com/RomaFrontEnd?id=cda89a8a-c428-420e-be60-90b566df124e&source=Cits Tālrunis uzziņām: 67852920 e-pasts: riga@manpower.lv Profesija: KONSULTANTS Algas izmaksas veids: Stundas tarifa likme Darba vietas adrese: LATVIJA, Valmiera, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Pakalpojumi Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz noteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-10-05 Kontaktpersona: riga@manpower.lv

Pievienojies mūsu komandai! Valmieras 5.vidusskola (turpmāk – Iestāde) aicina darbā apkopēju (1,0 likmes 40 stundas nedēļā). Darba vietas adrese: Raiņa iela 3, Valmiera, Valmieras novads. Ja Tev ir vēlme: • uzturēt un rūpēties par Iestādes tīrību un kārtību; • uzkopt ar rokām Iestādes telpas (gaiteņi, tualetes, darba kabineti u.c.) saskaņā ar higiēnas prasībām un telpu uzkopšanas plānu; • mazgāt grīdas, stiklotas virsmas, mazgāt logus un to rāmjus, palodzes, slaucīt putekļus no dažādām virsmām, apkopt telpaugus; • iztukšot atkritumu tvertnes; un ja Tev ir: • vispārējā vidējā izglītība vai profesionālā izglītība; • valsts valodas prasme atbilstoši Valsts valodas likuma prasībām; • kompetences: augsta pienākuma apziņa; pozitīva un atbildīga attieksme pret darbu; spēja patstāvīgi un rūpīgi strādāt; augsta saskarsmes kultūra; mēs piedāvājam: • atalgojumu 700 EUR mēnesī pirms nodokļu nomaksas; • darba devēja līdzfinansētu veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika beigām, kā arī citas sociālās garantijas/labumus atbilstoši darba rezultātiem un normatīvajos aktos noteiktajam; • drošu, estētisku un sakārtotu darba vidi; • atsaucīgu kolektīvu. Profesionālās darbības aprakstu (CV), pieteikuma vēstuli un izglītības dokumenta kopiju gaidīsim līdz 2024.gada 20.septembrim e-pastā:v5vadm@valmiera.edu.lv. Tālrunis informācijai: 64222443, 28607167. Informējam, ka Jūsu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai konkursa kārtībā noteiktu vakancei atbilstošāko kandidātu, atbilstoši fizisko datu aizsardzības regulējuma prasībām. Profesija: APKOPĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Raiņa iela 3, Valmiera, Valmieras nov. Darbības joma: Valsts pārvalde Pieteikto vietu skaits: 1 Aktuāla līdz: 2024-09-20 Kontaktpersona: v5vadm@valmiera.edu.lv 64222443

SIA „Firma Madara’89”- viens no lielākajiem mazumtirdzniecības uzņēmumiem, kas veiksmīgi darbojas, pārtikas mazumtirdzniecībā piedāvā darbu MAIŅAS VADĪTĀJAM ( - ai) veikalā „top!” Strenčos, Valkas ielā 2. Galvenie darba pienākumi: • Pārtikas un nepārtikas preču tirdzniecība; • Preču pieņemšana, pasūtīšana, uzskaite, izvietošana tirdzniecības zālē; • Preču realizācijas termiņu, marķējuma, kvalitātes, uzglabāšanas apstākļu un atbilstošas temperatūras kontrole; • Veikala darba organizēšana. Prasības kandidātiem: • Vidējā vai vidējā speciālā izglītība; • Pieredze pārtikas tirdzniecībā; • Datorzināšanas (MS Office); • Pārzināt tirdzniecību reglamentējošos dokumentus; • Organizatora spējas; • Precizitāte, augsta atbildības sajūta. Piedāvājam: • Veselības apdrošināšana; • Papildus sociālās garantijas pēc nostrādāta gada; • Svētku dāvanas; • Atmaksātus papildatvaļinājumus; • Profesionālās un personīgās izaugsmes iespējas; • Mūsdienīgu darba vidi; • Darba alga no EUR 820-1000 (bruto); • Darba laiks maiņās no plkst. 8.00-22.00. CV lūdzam sūtīt uz e-pastu: cv@madara89.lv, ar norādi – maiņas vadītājs STRENČOS vai pieteikties personīgi,vai WhatsApp tel.nr. +371 29 906 049. Profesija: VECĀKAIS PĀRDEVĒJS Darba vietas adrese: LATVIJA, Valkas iela 2, Strenči, Valmieras nov. Darba veids: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Slodze: Viena vesela slodze Darbības joma: Tirdzniecība / Mārketings Pieteikto vietu skaits: 1 Līgums: Darbinieka amats uz nenoteiktu laiku Aktuāla līdz: 2024-09-20 Kontaktpersona: CV sūtīt: cv@madara89.lv vai WhatsApp vai zvanot pa mob.tel.nr. 29906049 Izglītības līmenis: Vispārējā vidējā izglītība

Mūsu partneri