Lasīšanas laiks: 2 min
Lai darbadienas būtu patīkamākas mēs varam sevi palutināt ar gardu maltīti. Šajā nedēļā to piedāvā Valmieras tehnikuma audzēknis Vians Pūce. Turklāt, spināti pavasarī ir viens no labākajiem imunitātes stiprinātājiem, kas ļaus “nošaut divus zaķus”, jo maltīte būs ne tikai garda, bet arī vērtīga.
Sastāvdaļas:
100g-Pasta casarecce
70g-Vistas fileja
50g-Saldēti vai svaigi spināti
50g-chery tomāti
10g-grauzdētas mandeļus skaidiņas
50g-Saldais krējums
5g-Cietais siers
Pagatavošana:
1.Uzliek vārīties ūdeni,pievieno sāli,kad ūdens vārās liek vārīties pastu casareccu. Tikmēr sagriež vistas fileju un apcep, pievieno sāli, piparus pēc garšas. Pievieno spinātus un cep 3-5 minūtes. Pielej saldo krējumu un apvāra līdz nedaudz sabiezē.
2. Gatavai pastai pievieno vistas filejai ar spinātiem un saldo krējumu. Pārgriež cherry tomātus daiviņās un pievieno reizē ar mandeļu skaidiņām. Visu apmaisa un liek porcijā.
3. Sarīvētu cieto sieru pārkaisa.
Lai labi garšo!